Over mij

Hoi, ik ben Maartje Verschuuren. Met mijn praktijk Maartjes maak ik mijn verlangen waar om mijn passie, kennis en ervaring op het gebied van coaching en energetisch werk te delen. Om mensen, die in een innerlijk groeiproces zitten of er nieuwsgierig naar zijn, te ondersteunen.

Om tot hier te komen zijn er heel wat 'maartjes' aan vooraf gegaan 😉 Een innerlijk proces van mijn hoofd naar mijn hart. Ik heb veel bewustzijnswerk gedaan, mede dankzij de opleidingen, reizen en workshops die ik gevolgd heb en mijn persoonlijke levenservaring. Dit tezamen heeft me gebracht tot wie ik nu ben en wat ik doe: Mensen (weer) in verbinding met zichzelf brengen. Verbinding tussen hoofd, hart en ziel.

Het raakt me als mijn bijdrage inzicht brengt, zodat mensen verder kunnen met hun eigen proces en zo het plezier en vertrouwen in het leven weer terugvinden.

Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in de hulpverlening als HBO pedagogisch hulpverlener en ambulant begeleider waar ik volwassenen en kinderen met autisme, ad(h)d en/of gedragsproblemen begeleid en ondersteun.

Om mijn blik te verruimen heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Ik ben gediplomeerd Energetisch (systeem) Therapeut, Familieopsteller en NLP Master Practitioner.

Naast mijn werk ben ik vrijwillig verbonden met het collectief van De Liefdesdokter.